fbpx

Sommer, sol og masser af eventyr i selveste Eventyrhaven. En god tradition for store og små finder endnu en gang sted i Odense.

Her er en oversigt over sommerens mange eventyrlige aktiviteter. Det er fra 25. juni til 6. august:

  1. H C Andersen Paraden og Eventyrslottet, som selvfølgelig er i Eventyrhaven – hele sommeren – kl. 11 og 13 – ikke søndage. 24 eventyr på 24 minutter præsenteret af 24 store og små.
  2. Det eventyrlige møde med eventyrfigurerne, Den grimme ælling og den flotte, hvide svane på Flakhaven – mandag til fredag kl. 12.45. Her er fantastiske fotomuligheder.
  3. Lørdagsparaderne gennem Odense City – kl. 12.30. Følg med på eventyr.
  4. Klassisk Musik & Eventyr – onsdagsaftner kl. 19.00 – første gang 29. juni i samarbejde med Den fynske Opera. Kammermusik under trækronerne, ord og toner fryder og fornøjer, livsvitaminer af den bedste slags.
  5. Eventyr på Fodrejsen  hele sæsonen tirsdag-onsdag-torsdag kl. 14. Nu med simultan engelsk tolk… I digterens fodspor i barndomsbyen møder vi eventyrene lyslevende og hører en forunderlig historie.
  6. Åbent hus og workshops på Eventyrslottet – i uge 28 og 29 – bemærk med tilmelding. Aktiv sommerferie for børn og unge, der har lyst til at være med til drama, impro og teater.
  7. Nordisk Klassisk Musik & Eventyr – ved blomsterfestivalen. Unge musikere fra venskabsbyerne Norrköping og Trondheim spiller på eventyrslottets scene og der fortælles nordiske eventyr.
  8. 29. juli er Ukraine-dag, hvor flygtningebørn og deres voksne er inviteret til oplevelser i H. C. Andersens verden. Med tilmelding! En af HCA-paradens spillere, Kristian, er ukrainsk-dansk.

Se mere her

MitOdense – det, der samler os