fbpx

Dexter, Frølageret, Magasinet, Posten, På Taget og Studenterhus Odense danner ramme om festivalen

Fra den 9.-13. november 2021, er der på tværs af spillestederne blevet sammensat en bookinggruppe, som har et stærkt program for Resonator 2021.

Du finder programmet her

Resonator kombinerer det digitale medieunivers med den fysiske oplevelse igennem musik, dans og dine sanser. De giver muligheden for at dykke ned i musikkens traditioner og rødder gennem podcasts, interviews og artikler. De guider dig før, under og efter koncerterne og giver dig indblik i musik fra hele verden.

Resonator dækker over alt den musik, som rammer i kroppen. Der hvor det ikke er muligt at lade være med at bevæge sig. Vi søger musikken, som har stærke traditioner og rødder – både i det lokale, nationale og globale. Men oplevelsen starter lang tid før selve koncerten. Vi formidler historierne gennem vores medie, og vi giver den nysgerrige kulturforbruger muligheden for at dykke ned i de spændende universer, som findes i hele verdenens musik.

Sofie Holst Hansen, bestyrelsesmedlem, Resonator, og projektleder, Tempi 

Resonator foregår d. 9-13. november, hvor du blandt andet kan opleve dansk/kurdiske AySay, tyrkiske Gaye Su Akyol, nordiske Floating Sofa Quartet samt producer og komponist Craig Leon.

MitOdense – det, der samler os