fbpx

Vi skal ikke hjem, vi skal i Kongens Have og se Herrelandsholdet spille EM-semifinale mod England

Odense Kommune, Odense Cityforening og Albani gentager succesen fra i lørdags og inviterer igen til storskærmsarrangement onsdag den 7. juli i Kongens Have, når EM-semifinalekampen mellem Danmark og England bliver spillet.

EM-festen bliver endnu større i Kongens Have på onsdag med plads til 3000 glade odenseanere.

Landsholdets anfører Simon Kjær sagde det allerede på EMs første dag: Vi skal tilbage på Wembley! Og det er vi nu, når Danmark møder England i EM-semifinalen på onsdag kl. 21:00

Det bliver en folkefest som sjældent set. Dørene til Kongens Have åbnes kl. 19:00, hvor optakten til aftenens kamp skydes i gang.

I Odense har der været kæmpe opbakning til landsholdet hele vejen gennem EM. Fra den første forfærdelige Finlandskamp med Christian Eriksens hjertestop til de næste fantastiske kampe, hvor vi bare er blevet bedre og bedre.

Derfor er det også fantastisk, at vi kan gentage kvartfinalens storskærms-arrangementet i Kongens Haven. Og nu hvor det jo er semifinalen naturligvis med flere gæster. For dygtige folk har regnet og målt op og nu kan vi gå fra 2.000 til 3.000 gæster og stadigvæk overholde alle restriktioner.

Men lad os vise dem, at energien, opbakningen og fællesskabet ingen grænser kender. Lad os starte den største fodboldfest på onsdag i Kongens Have. For vi skal ikke hjem. Vi skal videre. Til finalen.

Borgmester Peter Rahbæk Juel

Praktik:

Billetsalget åbner i dag mandag den 5. juli kl. 17:00. Arrangementet er gratis. Det eneste, der kræves er, at du henter en gratis billet på Tikko.dk, og at du kan fremvise et gyldigt Coronapas* på dagen. Grundet Covid-19 restriktioner er der et maksimalt antal på 3000 gæster til arrangementet. Der kan bestille op til fire billetter pr. gæst.

Find billetter her

Det vil ikke være muligt at medbringe egne drikkevarer, men der vil være salg af drikkevarer til arrangementet. Mad må gerne medbringes.

*Alle gæster over 16 år, skal kunne fremvise gyldigt Coronapas

MitOdense – det, der samler os