fbpx

Cocktail Festival Odense sørger for at bringe festen og hyggen hjem i jeres egne stuer, sammen med den den dygtige smagsformidler Bente Valentin Hansen. Alt sammen noget som kan være med til, at bringe festen frem i disse festløse corona-tider. 

Du bliver inviteret til en aften, hvor du kommer igennem en hyggelig og anderledes ginsmagning, som kan foregå i din egen stue, sammen med de nærmeste. Bente fra Cocktail Festival Odense vil være aftenens værtinde, og guide dig igennem et smagsunivers, hvor hun fortæller dig hvordan der mixes korrekt, blandet med fagkyndig viden bag råvarerne. 

Du kan glæde sig til at smage på danske, eksklusive og prisvindende gin fra Nyborg Destilleri, Nordic Gin House og Fary Lochan Destilleri.

Mens du nyder din ny-mixet Gin og Tonic, fortæller Bente spændende fortællinger  omkring de udvalgte destillerier der deltager, omkring dine gin og den dertilhørende tonic og garnish som i netop lige har mixet.

Undervejs i eventet vil Tina Melwani sørge for en smule yoga, så kroppen bliver strukket godt og grundigt og er klar til de næste gin.

Billetprisen er kun 249 kr., og her får du en goodiebag som indeholder: Gin fra prisvindere destillerier, tonic og garnish som passer perfekt til hver enkelt tonic, og en helt fantastisk aften.

Det eneste man skal gøre er at gå ind og købe sin billet her

MitOdense – det, der samler os