fbpx

Er du begyndt at tænke i julegaver, så kan der være en super god muuhlighed her og du støtter samtidig lokalt

Selvom Det Fynske Dyrskue ikke blev til noget i år, har de sørget for, at du stadig kan komme helt tæt på dyrene. Ja, faktisk måske tættere end nogensinde.

Du kan nemlig få dem helt hjem i stuen! De penge, du ville have brugt på billetter til Det Fynske Dyrskue, kan du bruge på at købe deres to nye dyreplakater, som de håber, kan sprede smil hos både store og små dyre-elskere i hele landet.

Hanen og koen er to af de dyr, Det Fynske Dyrskue selv allerbedst ka’ li’, så de skulle selvfølgelig være motivet, som pryder plakaterne.

Step (et reklamebureau i Nedergade i Odense) kontaktede os efter sommerferien, om de kunne hjælpe os på nogen måde i den svære situation, som vi står i. Og det er så ført til, at vi har fået lavet disse to fantastisk flotte plakater.

Sara Ekknud, dyrskuechef.

Plakaterne er perfekte som fødselsdagsgaver, julegaver, adventsgaver, bare-fordi gaver og mormor-er-den-bedste-gaver. Det er muuhligvis årets gave til børnene eller børnebørnene – ja, eller bare én, der er lige så glad for dyr, som Det Fynske Dyrskue er.

Når du køber en plakat, er du samtidig med til at støtte, at Det Fynske Dyrskue (forhåbentligt) bliver til noget igen næste år, da vi får overskuddet på det, så jeg håber, at der er en masse dyreglade børn, som vil have disse flotte plakater hængende.

Sara Ekknud, dyrskuechef.

Plakaterne er sat til salg netop nu, og kan købes her: https://bit.ly/3jxLe0e

Som medlem af Jysk Fynske Mediers fordelsklub får du plakaterne til en helt særlig pris. Og er du ikke medlem, er prisen stadig ikke alt for dyr.
Pris for medlemmer: 1 for 169 kr. inkl. fragt / 2 for 279 kr. inkl. fragt
Ikke-medlemmer: 1 for 199 kr. inkl. fragt / 2 for 349 kr. inkl. fragt

MitOdense – det, der samler os