fbpx

Flere events store som små aflyses eller flyttes i øjeblikket og det kan betale sig at følge anbefalingerne fra de danske myndigheder

Der forventes flere smittede i Odense og resten af landet den kommende tid, derfor skal vi tænke på andre end os selv.

Det er fællesskabet, der skal forhindre Coronavirus i at sprede sig og det kræver forebyggelse. Nedenstående graf er lavet af The Economist og en professor i folkesundhed ved Thomas Jefferson University College og forklarer forskellen på forebyggelse eller ej. Det skal vi alle hjælpe med til.

Og hvorfor skal vi lige pludselig passe så godt på og fravælge den ene spændende oplevelse efter den anden. Det skal du for at passe på de svækkede. De er i højrisiko og med fatale konsekvenser, hvis de bliver smittet med Coronavirus.

Det handler simpelthen om at passe på dem, der er svækkede og på vores sundhedsvæsen. Sundheden må komme først.

Borgmester, Peter Rahbæk Juel

Statsminister, Mette Frederiksen har endvidere præsenteret nye initiativer, for at forhindre Coronavirus i at sprede sig i hele landet.

Undgå rejseaktivitet. Især til NordItalien, Iran, Kina, Østrig og Sydkorea. Undgå ligeledes offentlig transport. Stå ikke tæt i busser eller tog. Derudover undgå større forsamlinger i det offentlige og private rum.

Læs meget mere hos Sundhedsstyrelsen her

MitOdense – det, der samler os