fbpx

I et stort interview med DR1, fortæller Christian Eriksen om tiden efter hjertestoppet og ambitioner for fremtiden

Lægerne har sagt god for Christians hjerte, så han ser ingen grund til ikke at spille fodbold igen.

Gennem et stykke tid har Christian Eriksen også genoptrænet bl.a. på OBs baner og ligeledes i Schweiz. Form er god, kroppen er god og hjertet fejler intet. Nu begynder kampen for at komme tilbage på banen og klar til VM i Qatar med landsholdet.

Jeg tror, det er forelskelsen i at spille fodbold. Kan jeg se mig selv uden fodbold, når jeg ved, at lægerne siger, at det er okay? Så er der ikke noget i mig, der siger jeg skal ikke.

I min familie har vi jo snakket meget om det. Som Sabrina siger, hvis vi gør det, så gør vi det rigtigt, så skal vi gå fuldt ind i det. Og det er også det, jeg har gjort, og det er også det, jeg kommer til.

Christian Eriksen i interview med DR1

Christian Eriksen frygter ikke at falde om igen, og vil nu få den tanke ud af folks hoveder. Det kan kun ske ved at komme tilbage og spille. Om det rækker til landsholdet igen må tiden vise. Men med fynsk gåpåmod og viljestyrke, så ser vi snart Christian på toppen igen.

Læs hele interviewet med Christian Eriksen her

Fotocredit Christian Eriksen

MitOdense – det, der samler os