fbpx

SDU Eagles løber afsted med en delt førsteplads i Danish Composite Award 2020

Droneholdet fra SDU har udviklet en eldrevet drone, som er bygget med specielt ”blended-box wing”-vingedesign, er udviklet for at gøre fly mere energieffektive. Vingekonstruktionen gør, at dronen bruger mindre energi på at holde sig flyvende.

Den frivillige studenterforening SDU Eagles løber altså afsted med en delt førsteplads i Danish Composite Award 2020 for at designe og bygge en ny type fastvingedrone i kompositmaterialer. Målet med dronen er, at den skal bruges til humanitære opgaver såsom nødhjælp til ufremkommelige områder.

Den delte førsteplads i Danish Composite Award 2020 får SDU Eagles for at udbrede kendskabet til kompositter på særpræget vis. Gruppen har designet, bygget og forfinet en eldrevet drone af kompositmaterialer

Det er passionen, der har skabt SDU Eagles. Det er en frivillig studenterforening, som har sin daglige gang på Syddansk Universitet. Medlemsantallet er steget med tiden, og pt. bruger 14 ildsjæle fra forskellige studieretninger en stor mængde fritid på projektet.

På vegne på alle medlemmer af SDU Eagles vil jeg gerne sige mange tak for prisen, som vi er meget beærede over at modtage. Vi er et samling studerende med en stor passion for ingeniørfaget, som prøver at udfordre grænserne, og vi har lært utrolig meget i vores arbejde med at designe og bygge dronen.

André Rangel de Sousa, holdleder for SDU Eagles.

Nu vil droneholdet arbejde med at forfine dronen, så den kan blive endnu mere effektiv.

Læs mere om SDU Eagles og Danish Composite Award 2020 her

MitOdense – det, der samler os