fbpx

Inden længe er det Arbejdspladsernes Motionsdag = fredag den 9. oktober 2020 – samme dag som Skolernes Motionsdag. 

I den forbindelse har MitOdense og Dansk Firmaidrætsforbund indgået et samarbejde om at vise nogle aktive Odenseanske arbejdspladser frem. I behøver ikke være aktive på nuværende tidspunkt, men måske ønsker at blive det på jeres arbejdsplads eller blot vil prøve at være med. Det er super god branding for jeres virksomhed, og vi gør det nemt for jer på dagen.  Og det er ganske gratis at deltage.

Vi skal bruge 3-5 arbejdspladser, som vil medvirke i ca. 20-30 min. hos jer selv. Indendørs eller udendørs. Antal medarbejdere er ikke afgørende.  

OCR Odense (Medlem hos MitOdense) vil lave nogle små øvelser med dig og dine kolleger på jeres arbejdsplads eller et aftalt sted udenfor. Øvelser, hvor alle kan være med – der er jo stadig et arbejde der skal passes bagefter. Det handler om at have det sjovt sammen.

Vi har fuld fokus på at overholde alle retningslinjer i forhold til COVID-19 og har sprit med hjemmefra.

Hvad får din arbejdsplads ud af at deltage?

  • Et sjovt afbræk med dine kolleger
  • Dyrke sammenholdet med dine kolleger
  • Det er ganske gratis
  • OCR Odense står for en aktivitet
  • MitOdense filmer og laver en samlet video af dagen
  • MitOdense tager billeder
  • MitOdense skriver artikel om dagen
  • Masser af omtale før, under og efter 9. oktober via MitOdenses digitale platforme

Send en mail til kontakt@mitodense.dk seneste mandag den 5. oktober kl. 12.

Hvad er Dansk Firmaidrætsforbund og Arbejdspladsernes Motionsdag?Arbejdspladsernes Motionsdag er et led hos Dansk Firmaidrætsforbund, for at skabe fysisk aktivitet i arbejdstiden, så det giver større arbejdsglæde, skaber kreativitet og sikrer flere effektive timer på arbejdspladsen. Og så er det sjovt. Det booster sammenholdet på arbejdspladsen med et anderledes afbræk på tværs af afdelinger og grupper. Alle arbejdspladser landet over kan blive en del af Arbejdspladsernes Motionsdag. Det er gratis at deltage, og din arbejdsplads kan sætte de aktiviteter, der passer jer, i gang. I tilmelder jeres arbejdsplads på: www.amdag.dk

Dansk Firmaidrætsforbund står bag Arbejdspladsernes Motionsdag, og konceptet er en del af European Week of Sport #BeActive

Læs mere om Arbejdspladsernes Motionsdag her, hvor det også er muligt at bestille en digital instruktør.

Se video med Kulturminister Joy Mogensen.

MitOdense – det, der samler os