fbpx

Liftudlejningsvirksomheden Riwal Danmark A/S fra Odense vandt 25.000 skattefrie kroner bare ved at gå.

Odenseanske Riwal Danmark A/S havde 11 hold med i årets første ‘Tæl Skridt’ kampagne. Og et af disse hold gik altså med første præmien på 25.000. kr.

Det var til gengæld også ret mange skridt de fik gået. Holdet hed ‘Riwal Fitness Odense’ og havde fem holdkammerater og de gik i løbet af kampagnen 2.274.571 skridt – et gennemsnit på imponerende 32.494 skridt pr. deltager pr. dag.

Vi har et godt sammenhold på Riwal i forvejen, men dét at være med i Tæl Skridt giver en sjov ping pong og venskabelige drillerier, som er med til at styrke sammenholdet,”

– Holdkaptajn, Esben Shakeshaft .

I de her 14 dage, Tæl Skridt-kampagnen har varet, har vi alle sammen hver dag snakket om, hvor mange skridt, vi har gået. Og der er ikke nogen tvivl om, at det har givet os et endnu bedre sammenhold at være med. Jeg kan kun anbefale alle arbejdspladser at være med.

– Direktør, Claus Kromann, Riwal Danmark A/S .

Hvem siger, at det ikke kan betale sig med en smule bevægelse på arbejdspladsen.

Tæl Skridt er en landsdækkende kampagne, der giver dig mulighed for at dyrke sammenholdet, få mere bevægelse og sjov konkurrence ind i arbejdsdagen. Kampagnen kører 4 gange årligt og er en del af Dansk  Firmaidrætsforbunds tiltag til at få mere bevægelse på arbejdspladsen.

I Tæl Skridt er det dog ikke dem, der går allerflest skridt, der vinder. Alle hold, der i gennemsnit går 10.000 skridt i 8 ud af kampagnens 14 dage, er med i lodtrækningen om de kontante præmier.

Læs mere her om Tæl Skridt her, så går det nok.