fbpx

Danmarks Sundeste Arbejdsplads 2020 ligger da i Odense – gør den ikke?

Er din arbejdsplads i Odense eller på Fyn, så bør I deltage i konkurrencen om at blive Danmarks Sundeste Arbejdsplads. Det handler om sundhed, trivsel og et godt arbejdsmiljø, for at du kan have et sundt og godt arbejdsliv. Det vrimler med sundhedsinitiativer på mange Odenseanske og Fynske arbejdspladser, og dem skal vi have frem i lyset. Har I indført gå-møder, gulerødder eller gulvøvelser, så fortæl om dem.

Det er Dansk Firmaidrætsforbund, der er afsender på Danmarks Sundeste Arbejdsplads. Her er det initiativerne, der er afgørende for hvor sund din arbejdsplads er. Så alle kan være med.

Et er at deltage i konkurrencen om at blive Danmarks Sundeste Arbejdsplads, noget andet er at den gevinst som både medarbejdere og arbejdsplads får. Den er nærmest uvurderlig.
Vidste du f.eks at korttidssygefravær på arbejdspladsen kan nedbringes med op til 29%, som følge af kollegamotion i arbejdstiden.

Konkurrencen om at blive Danmarks Sundeste Arbejdsplads har også en kæmpe brandingsmæssig værdi for arbejdspladsen. Bare ved at deltage giver det god omtale og går arbejdspladsen hele vejen, så kan der vente omtale via div. lokale radio- og tv-stationer.

Her er et udpluk af tidligere Odenseanske deltagere:

  • ​ODENSE RENOVATION A/S, ODENSE NORD MILJØCENTER
  • FAMILIEAMBULATORIET, ODENSE UNIVERSITETSHOSPITAL
  • HOUSE OF CODE
  • MORNING TRAIN APS
  • KEOLIS – ODENSE
  • ODENSE IDRÆTSPARK (ODENSE KOMMUNE)

Lad os få Danmarks Sundeste Arbejdsplads 2020 i Odense.

MitOdense – det, der samler os