fbpx

LUMAGICA slår dørene op for Enchanted Winter Forest, en magisk og julet familieoplevelse i Kongens Have i Odense. Det hele løber af stablen i perioden d. 12. nov – d. 19. dec 2021.

I år besøger LUMAGICA, Odense med lysfestivalen, Enchanted Winter Forest. Årets smukkeste familieoplevelse består af en 1,3 km lang oplyst rute, som fører gæsterne igennem 19 forskellige områder. Hvert område, har sin egen historie, der danner rammerne for fortællingen om den fortryllede skov. Gæsterne vil kunne opleve unikke lysskulpturer på op til 13 meter i højden.

Som navnet indikerer, har lysfestivalens gæster mulighed for at gå opdagelse i den fortryllende skov, møde Danmarks største lysende dyr og se de mest fantastiske lysshow. Man kan forvente en uforglemmelig fantasifuld dag med lyskunst, musik og lækker mad og drikke. Det hele krydret med magisk julestemning og live musik.

På lysfestivalen kan man bl.a. opleve Laserstien, Kronhjortefamilien og den 5,2 meter høje elg Henry og hans søn Henry Junior, som oplyser den fortryllede vinterskov med deres 3.360 LED-lys.

Vi har nøje udvalgt Odense som lokation for vores lysfestival, Enchanted Winter Forest, og Kongens Have passer som hånd i handske til vores eventyrlige og julede vinterunivers. Vi glæder os til at tænde lys i mørket og bringe julestemningen helt ind til hjertet af Odense, som i forvejen er en eventyrlig by.

Nadja Kalnæs, marketingschef i LUMAGICA.

Find billetter her

MitOdense – det, der samler os