fbpx

Odense Havn danner ramme om et spændende arrangement denne sommer

Danske D-A-D kommer på besøg Skt. Hans Aften og har planer om at sætte ild under publikum, til trods for et siddende publikum.

Der venter uden tvivl en aften med god musik og i autentiske omgivelser. Odense Havn en sommeraften er bare et fantastisk syn.

Vi ved af erfaring, at det bare kører med de siddende koncerter, og rent kunstnerisk er det fantastisk. Vi er tvunget til at spille med pistolen for panden – vi har ingen valgmuligheder. Men det giver publikum mulighed for at opdage alle de fine nuancer i D-A-D’s ellers så grove udlægning af rockmusikken. Vi har bemærket, at vores fans i løbet af det seneste årti er blevet meget mere optagede af at lytte til detaljerne i musikken, og folk lægger mærke til kor, sangstrukturer og sammenhængskraften i vores sange på en helt anden måde, når de oplever koncerterne på den her måde. Al tvivl og alle overvejelser bliver skyllet væk, lige så snart musikken spiller. Og når man spiller godt, skal magien nok opstå – også selvom der kun er 500 mennesker.

D-A-D-forsanger Jesper Binzer.

Find dine billetter her.

MitOdense – det, der samler os