fbpx

Sundhedsstyrelsen har lanceret en vaccinationskalender. I den kan du se, hvordan vaccinerne bliver prioriteret, og hvornår du kan forvente at blive tilbudt vaccinen

Lige nu forventer sundhedsmyndighederne, at alle personer, der er i særlig risiko, personale i sundheds- og plejesektoren samt samfundskritiske funktioner bliver tilbudt vaccination inden april 2021.

Du kan finde tidsplanen og læse mere om vaccinationen her:
https://sst.dk/da/Udgivelser/2021/Vaccinationskalender

Det er kun borgere, som har modtaget en invitation, der kan booke tid via vacciner.dk – invitationen kommer automatisk til din digitale postkasse eller med fysisk brev, hvis du ikke har en digital postkasse.

Danmark på flot førsteplads

Alle 27 EU-lande har nu rapporteret den første data ind omkring deres udrulning af vaccinen. Og ifølge Our World In Data er resultatet klart:

Danmark ligger på en flot førsteplads over EU-lande, der har givet borgere det første stik med vaccinen.

Den flotte førsteplads er kommet i hus på baggrund af et stærkt samarbejde mellem vores medarbejdere ude på sygehusene, de lokale praktiserede læger, de ansatte på regionens 234 plejecentre og i de 22 syddanske kommuner – og så de mange, som har meldt sig til at hjælpe med at give vacciner rundt omkring på regionens vaccinecentre.

MitOdense – det, der samler os