fbpx

By- og Kulturforvaltningen i Odense er gået i gang med at gennemgå og prioritere indsendte byggesager for at se, hvem der kunne have mest gavn af sagsbehandling her og nu

Byggerier og anlæg i Odense er med til at holde økonomien kørende, og derfor har kontoret Byggesag og Erhverv arbejdet på en ny måde for at sikre den størst mulige øjeblikkelige effekt af sagsbehandlingen.

Normalt bliver ansøgningerne sagsbehandlet i den rækkefølge, som de kommer ind, så ingen bliver lagt bagerst i køen, men nu bliver vi simpelthen nødt til at tænke anderledes. Vi skal holde gang i vores erhvervsliv – både dem, der vil bygge, og dem, der skal lave byggeriet. Derfor har jeg bedt forvaltningen kigge på alle muligheder, og det betyder, at vi prioriterer ansøgningerne i den kommende tid. Dem, der kan skabe aktivitet nu, kommer forrest i køen.

By- og kulturrådmand Jane Jegind

Byggesag og Erhverv screener for byggesager, hvorefter sagsbehandlerne vurderer hvilke sager, der kunne have størst gavn af hurtig ekspedition. Herefter tager Erhvervskontakten fat i hver ansøger for at afklare, om en prioritering vil have den ønskede effekt.

Der er dialog med 26 ansøgere, hvoraf 12 foreløbigt har tilkendegivet, at de ønsker prioritering, og disse sager er ved at blive behandlet – fem er allerede afsluttet.

Når dialogen og sagsbehandlingen af de udvalgte 26 byggesager er afsluttet, begynder øvelsen forfra, så sagsbehandlerne igen udvælger sager til særlig hurtig ekspedition.

MitOdense – det, der samler os