fbpx

Brugerforeningen i Brandts Klædefabrik tilbyder sammen med Tiny Offices 2 kontorvogne, hvor det er muligt gratis at booke sig ind en dag til at sidde og arbejde i ro.

Har du brug for et roligt sted at sidde at arbejde med kaffe på kanden, så skal du helt sikkert læse videre.

Der arbejdes hjemme som aldrig før i øjeblikket, men det kan være svært at finde ro til at arbejde / studere. Der kan både være børn, hund og ægtefæller der forstyrrer arbejdsdagen.

Derfor har Brugerforeningen i Brandts Klædefabrik taget initeativ til at 28 personer i Odense kan få muligheden for at få arbejdsro ved gratis at låne en vogn for en dag og finde roen og forhåbentligt få overblikket.

Brandts Klædefabrik har masser af plads i øjeblikket, som følge af nedlukning. Det har givet mulighed for at få projektet stablet på benene i løbet af to dage. Brandts har fået deres elektriker og vicevært til at hjælpe med at få strøm til de rullende kontorer.

Dette har kun kunne lade sig gøre med økonomisk hjælp fra Albani og Fynske Bank, der med det samme sagde ja tak til at støtte op omkring projektet “manglen på arbejdsro”.

De to vogne har selvfølgelig både varme, skrivebord, køleskab, kaffemaskine, drikkelse og lakridspiber.

Der er mulighed for at leje sig ind fra mandag d. 25. Januar til søndag d. 7. Februar i tidsrummet kl. 8. – 17. Vognene bliver rengjort hver aften, så de er klar til næste arbejdsgæst.

Send en mail til Eventkordinator for Brandts Klædefabrik Karina Gerrild Rasmussen for at booke en vogn. Skriv to linjer om dig selv og hvorfor du har behov for en dag i Tiny offices. Karina.gerrild@gmail.com

MitOdense – det, der samler os