fbpx

Bliv sponsor

En sponsor hos MitOdense er implicit medvirkende til at virksomheder, organisationer, institutioner og foreninger i Odense kan få succes med deres virke. Det handler om inspiration og oplevelser – det gør vi i fællesskab, så vi sammen kan skabe et fedt og attraktivt Odense for Odenseanere og Fynboer.

MitOdense har følgende sponsormuligheder

Hovedsponsor (Aftale forhandles)
Drømmesponsor 50.000
Eventyrsponsor 10.000

MitOdense sponsor 5.000

MitOdense sponsor giver link til egen side på www.mitOdense.dk via sponsorlisten samt logo, link til eget website og beskrivelse af dets virke.

Eventyrsponsor befinder sig midt på sponsorlisten med link til egen side på www.mitOdense.dk samt logo, link til eget website, beskrivelse af dets virke og selvvalgt billede.

Drømmesponsor vil være at finde øverst på sponsorlisten med link til egen side på www.mitOdense.dk samt logo, link til eget website, beskrivelse af dets virke og selvvalgt billede eller video.

Hovedsponsor får, udover at være på den samlede sponsorliste, egen siden på www.mitodense.dk med en udvidet fortælling om dets virke samt betydning for Odense. Derudover logo, link til eget website, beskrivelse af dets virke og selvvalgt billede eller video.

Hvad vil Sponsor få ud af det
Med over 30.000 primært Odenseanske følgere, 50.000 kliks til mitodense.dk og flere opslag på MitOdense Facebook med reach på over 100.000 hver måned, så har vi en stærk stemme i Odense og opland. Det giver ligeledes masser af synlighed for sponsor, idet kliks til mitodense.dk oftest er Odenseanere og Fynboer og derved en relevant målgruppe for en Odense virksomhed, organisation, institution eller forening.

Som sponsor hos MitOdense bliver man involveret i den daglige fortælling om Odense og det store fællesskab, som mange tusinde Odenseanere deltager i hver dag på de sociale medier.  MitOdense er nemlig et fællesskab, hvis ånd ligger hos Odenseanerne.  Heri vil man, udover at bakke op om MitOdenses arbejde, også være synlig på MitOdenses digitale platforme. På mitodense.dk vil sponsor figurere på sponsorsiden med tekst, link, logo og billeder eller video. Derudover vil sponsor også fremgå på samtlige sider i menuen på mitodense.dk. På MitOdense Facebook vil sponsor fremgå i ’om’ afsnittet.  

En sponsor hos MitOdense er implicit medvirkende til at virksomheder, organisationer, institutioner og foreninger i Odense kan få succes med deres virke. Det handler om inspiration og oplevelser – det gør vi i fællesskab, så vi sammen kan skabe et fedt og attraktivt Odense for Odenseanere og Fynboer.

Hovedsponsor får, udover at være på den samlede sponsorliste, egen siden på mitodense.dk med en udvidet fortælling om dens virke samt betydning for Odense.

Hvad skal sponsoratet bruges til
Sponsoratet skal medvirke til driften af MitOdense, så vi sikrer, at der er en fuldtidsansat til at varetage det stigende antal opgaver, som kommer fra MitOdenses medlemmer. Derudover vil det medføre, at vi kan have praktikanter, som vi hidtil har takket nej til. Ligeledes giver det MitOdense mulighed for endnu flere egenproduktioner i form af kampagner, som vil komme Odense og Fyn til gavn.

MitOdense er det, der samler os. MitOdense er et fællesskab, hvor Odenses borgere og Fynboer samles og deler oplevelser og henter inspiration til arrangementer og viden om Odense og Fyn. Bag MitOdense står et engageret og opsøgende team, hvis speciale er at opsnuse og formidle relevante og unikke oplevelser. Og det gør vi så godt, at vi har over 30.000 loyale følgere, der bruger vores platforme til at hente inspiration til hverdag, fritid og fest.

I næsten 8 år har MitOdense udelukkende fungeret som en frivillig organisation med passion for Odense og Fyn. Formålet er at hjælpe Odenseanske virksomheder, organisationer, institutioner og foreninger, så de opnår succes med deres virke. Hjælpen kommer fra Team MitOdense, som pt består af 8 frivillige entusiastiske Odenseanere, ved hjælp af formidling via egne digitale platforme. Det hele handler om inspiration og oplevelser, som MitOdense fortæller via tekst, billeder og video. Vi er selvproducerende indenfor alle områder.

Det er Formand Hannibal Klok, der er den store drivkraft bag MitOdense.

Det er alle dem, der hver dag arbejder for at skabe et fedt Odense, som MitOdense hjælper. Det er deres drømme, historier og passion for deres virke, der skaber det pulserende Odense, vi alle drømmer om. Vi hjælper med at få de drømme ud og leve. Derudover bidrager MitOdense også selv til at skabe et fedt Odense, ved at inddrage virksomheder, organisationer, institutioner og foreninger i egne historier via video, billeder og tekst.

Formand for MitOdense, Hannibal Klok

I 2020 blev MitOdense en officiel enhed og oprettet som en forening og målet for MitOdense er, at have en fuldtidsansat samt mulighed for praktikanter i den kommende tid. Vi har den seneste tid modtaget flere praktikansøgninger fra studerende, som vi hidtil desværre har sagt nej tak til. Dem vil vi gerne have mulighed for at hjælpe. Frivilligheden spiller stadig en stor rolle hos MitOdense. Ens for alle frivillige er, at alle arbejder med det område de har passion for, eller gerne vil være bedre til. Der er altid studerende i teamet hos MitOdense.

Vi hjælper alle vores frivillige med at styrke deres kompetencer, så de kan nå deres drømme. MitOdense har allerede hjulpet to journaliststuderende til hhv. praktik hos TV 2 NEWS og en stilling som redaktør hos journalist magasinet hos SDU på baggrund af MitOdense produktioner. Vi hjælper Universitetsstuderende fra Syddansk Universitet, idet flere gennem tiden har valgt at skrive eksamensopgaver om MitOdense. Hertil har MitOdense været gæsteforlæser hos relevante studieretninger hos SDU. Det er et samarbejde vi ønsker at udvide, så vi kan hjælpe studerende, der ønsker at skrive opgave om MitOdense og hjælpe dem på bedste vis til et godt resultat.

I den forbindelse håber jeg, at I har lyst og tid til at tage en snak med mig for yderlig uddybelse af mulighederne hos og med MitOdense.

Venlig hilsen

Hannibal Klok
Formand MitOdense
21687468
Kontakt@mitodense.dk

MitOdense – det, der samler os