fbpx

Fredag den 14. august åbner Holy Fridge i Vestergade 3 med masser af flaske øl fra mikrobryggerier samt eksperimenterende spiritus

Og med hedebølge i Odense, så er timing helt perfekt. Kolde øl og sommervarme er da en god kombination.

Butikken er en såkaldt bottleshop, der vil sælge specialøl – eller craftbeers – på flaske, som du ellers ikke kan finde andre steder i Odense. I køleskabene i den kun 16 kvm store butik vil man kunne finde et udvalg af øl fra mikrobryggerier som blandt andet To Øl, People Like Us, Omnipollo, Ebletoft Gårdbryggeri og Mikkeller. På hylderne vil der også være rom fra danske Phantom Spirits og spiritus fra destilleriet Empirical Spirits, som drives af den tidligere Noma-kok Lars Williams.

Holy Fridge har sammensat et udvalg af øl, som Odenseanerne normalt ikke stifter bekendtskab med. Der bliver løbende skiftet ud i sortimentet.

Holy Fridge holder åbningsweekend med mere end 100 forskellige specialøl, alkoholfrie øl, sodavand og mixere samt cocktails på dåse.

Det er nye kræfter bag baren, men de bakkes op af meget erfarne kræfter fra cocktailbaren Bar Rar.

Vi er stolte af, at kunne få lov til at skrive os ind i den tradition af steder i byen, som har slået et slag for at udvide danskernes øl-horisont. Odense er en by med en stolt øltradition, og vi glæder os til at kunne bidrage med spændende nyheder fra ind og udland til denne. Øllet er noget som samler folk på kryds og tværs.

Nicolaj Pasfall, daglig leder hos Holy Fridge

MitOdense – det, der samler os