fbpx

Nordatlantisk Hus samarbejder igen i år med miljøorganisationen GreenKayak

Samarbejdet har til formål at reducere mængden af affald i Odenses havn, der fejlagtigt havner i vandet i stedet for i skraldespandene eller flyder ind udefra.

Der er to kajakker til rådighed ved Nordatlantisk Hus i Odense, som kan lånes helt gratis, hvis blot man gør en indsats for at samle affald op på sin rotur. I 2020 blev der samlet ca. 230 kg. affald fra maj – september i Odense Havn af miljøbevidste odenseanere.

Kajakkerne kan kun lånes torsdag eftermiddag.

For at Odenseanere igen i år kan ro en tur for miljøet, er der igen brug for en gruppe frivillige til at sørge for at roerne kommer sikkert ud i kajakkerne og registrere det indsamlede affald. I 2020 fik fem engagerede, seje frivillige: John, Julie, Stephanie, Kasper og Maibrit, der alle lagde frivillige kræfter og timer i at låne kajakkerne ud til alle jer, der gerne ville ud og ro en tur for miljøet i løbet af sommeren.

Nu leder Nordatlantisk Hus med lys og lygte efter nye frivillige, der vil hjælpe med at udlåne kajakkerne fra slutningen af maj til begyndelsen af september. Jo flere der har lyst til at være med, jo mere kan de gøre for naturen og havnemiljøet i Odense.

Kunne du tænke dig at blive en del af frivillig-teamet bag GreenKayaks i Nordatlantisk Hus, så skriv abl@dgh-odense.dk.

MitOdense – det, der samler os