Anarkist Beer & Food Lab åbner dørene igen den 3. september med en ny popup partner I køkkenet.
I næsten et år har Anarkist Beer & Food Lab, beliggende i den gamle, legendariske Albani-tappehal, været midlertidigt lukket ned, men nu er de igen klar til at byde indenfor til 24 haner med velbryggede
specialøl og lækker mad fra deres nye popup-partner.

Den nye partner hedder denne gang Det Danske Landkøkken, der fra den 3. september til den 30. oktober
vil stå klar I køkkenet med franske klassikere lavet på lækre fynske råvarer, pakket med smag og serveret som sharefood.
Executive Head Chef, Morten Kristensen, siger følgende om konceptet:
”I Det Fynske Landkøkken får du ægte bistrostemning fra første til sidste bid – og smag så det står ud af knaphullerne.
Med de bedste fynske råvarer, og skarp fokus på friland og økologi, kan du med god samvittighed forkæle dig selv med en menu fyldt med klassiske landretter.
Det er rustik sharefood fra øverste hylde i spisekammeret, tilberedt med ægte kærlighed til håndværket og et solidt nik til det franske madunivers.
Kort sagt: Frankrig kommer til Fyn – velbekomme!”
Menuen vil skifte undervejs i perioden, men indledningsvis vil man f.eks. kunne sætte tænderne i:
• Lun fougasse med andeconfit og økologisk trøffelsmør.
• Salad nicoise med grønt fra Det Fynske Spisekammer og grillet skipjack tun.
• Oksefilt af fynsk okse med økologisk bearnaisesmør og urter fra Rosborg, bigger fries, marineret
grøn salat og hjemmelavet aioli.
• Citrontærte med flamberet marengs af frilandsæg.
• Vanilje macaroon med brombærganache fra egen baghave.

Anarkist Beer & Food Lab åbner op igen den 3. september kl 12:00, hvor de vil stå klar med gratis smagsprøver på en nye Anarkist-øl, de har brygget til Copenhagen Beer Week, der afholdes i København i
starten af september.
Fra 17:00 vil Det Fynske Landkøkken stå klar med smagsprøver på deres Salad Nicoise inden de efterfølgende åbner op for almindelig menubestilling.
Anarkist Beer & Food Labs åbningstider lyder som følgende:
• Mandag: lukket
• Tirsdag: lukket
• Onsdag: lukket
• Torsdag: 16-23 (køkken fra 17-21)
• Fredag: 12-00 (køkken fra 17-21)
• Lørdag: 12-00 (køkken 12-21)
• Søndag: lukket
MitOdense – det, der samler os