fbpx

Østerbro er under en kæmpe forvandling – masser af industribygninger rives ned og boligbyggeri dukker op

I starten af 2019 blev første etape af udlejningen af de første 60 lejligheder i Østerlunden skudt i gang. I april 2020 er sidste og fjerde etape i mål, så alle 240 lejligheder nu er udlejet.

Østerbro har i mange år været et kedeligt område fyldt med nedslidte industribygninger. Men nu vender det. Placeringen er super god og central.

Det er primært til mange unge førstegangslejere, der har lejet sig ind i de 2-4 værelseslejligheder på mellem 59-108 kvm, alle med altan/terrasse.

Der bygges rigtige meget i Odense, men det tyder ikke på, at markedet er mættet, hvis der bygges målrettet efterspørgslen. Det er Østerlunden et skoleeksempel på, da det er velindrettede lejligheder, hvor lejerne får høj kvalitet til fornuftige penge, som især den yngre generation har taget til sig. Byggeriet har også en central beliggenhed tæt på den kommende Letbane og Odense Banegård Center

Morten Nancke, partner og afdelingsleder for EDC Bolig Poul Erik Bech i Odense C

Østerlunden er et tidligere erhvervsområde med blandt andet Coop-lager i Odense-bydelen Østerbro, som nu er omdannet til boligområde. Det ligger 800 meter fra et kommende letbanestop og 1,3 kilometer fra gågadenettet og Odense Banegård Center.

MitOdense – det, der samler os