fbpx

Består din sommer af ingen planer overhovedet? Eller føler du dig ikke særlig kreativ med, hvad din sommer skal byde på i Odense? I så fald, her er MitOdenses bud på, hvad du kan lave i sommeren i Odense.

Af Nadia Jensen

Tag på et madeventyr

Fotocredit: storms pakhus.dk

Eksperimenter med mad fra hele verden og måske opdag noget nyt du ikke vidste, du kunne lide. Odense tilbyder mad, som stammer fra blandt andet asiatisk og amerikansk kultur, hvor du ikke vil fortryde det. Her kan du besøge Arkaden inde i centrum eller Storms parkhus og dykke dig ned i ny madverden.

Tag på museum

Fotocredit brandts.dk

Odense har masser at byde på, når det kommer til museums. Det er egentlig mest op til dig, hvad du gerne vil fordybe dig i. En af vores favoritter er Danmarks Jernbanemuseum, hvor du kan se deres samling af togvogne og andre modeller tog. En anden favorit er kunstmuseum Brandts, hvor du kan fordybe dig i moderne kunst.

Tag i teater og fordyb dig i gammel kultur

Fotocredit unsplash.com

Odense har både Det kongelige teater, hvor du kan se balletforestillinger og Odense teater, som har består af underholdende teaterstykker. Her kan du fordybe dig i ældre kultur og samtidig støtte kulturlivet ved at prøve nye ting af.

Udforsk Odenses motionsoplevelser

Fotocredit Facebook OCR Odense

Dette forslag lyder træls, men Odense har en masse sjove former for motion, hvor du kan presse dig selv sammen med kammarater eller alene. Der er blandt andet ’Fokus på motion’, som har et koncept, hvor man bruger trampoliner. Derudover er der ’OCR Odense’, som tilbyder træning i form af forhindringsbaner. Her kan du udfordre dig selv og eventuelt teste dine kompetencer af i deres Odin OCR løb.

Udforsk Odenses live musik  

Fotocredit unsplash.com

Odense har uendelige muligheder, når det kommer til livemusik. Dette forslag kan også bruges, som et plaster på såret, hvis alle dine festivaler i år er blevet aflyst. Derudover kan det gøres sammen med dine venner, men også familie. Du kan høre livemusik på ’Posten’ og ’Bondestuen’.

Kanotur ned ad Odense å

Fotocredit aafart.dk

Det er noget af det hyggeligste du kan gøre en lækker sommerdag. Odense Aafart tilbyder udlejning af kanoer, så du og dit selskab kan sejle sammen og opleve naturen. Det eneste du skal gøre er at være forberedt på at man kan falde i og have det sjovt.

Fuld fart med Gokart

Fotocredit unsplash.com

Odense har også mulighed for, at du kan køre gokart sammen med venner, hvor i kan konkurrere om, hvem der kommer i mål først. Det er en hyggelig oplevelse som giver et adrenalinkick. En af MitOdenses forslag for gokart er Odenses Gokart hal, som har gode priser og alt udstyr, der er behov for.

Escape room

fotocredit unsplash.com

Dette er et fedt koncept, hvor du sammen med familie og venner kan løse et rums mystiske elementer i forsøg på at komme ud af det. Her bliver din kreativitet udfordret samtidig med, at du har det sjovt med dit selskab. Tror du, at du kan nå at løse det inden tiden løber ud?

Odense zoo

Fotocredit Odensezoo.dk

Dette er et klassisk forslag for hyggelige familiestunder. Tag i Odense zoo og oplev dyrene tæt på. Ikke nok med at du kan se dyrene, men du har også mulighed for at fodre dem sammen med en dyrepasser. Det er et fantastisk sted at bruge en feriedag.

Eksperimenter alle Odenses bare

fotocredit unsplash.com

Tag ud med vennerne og udforsk alle Odenses barmuligheder. Der er både for dem som vil feste med flotte drinks og dem som vil nyde et glas vin i hyggelige omgivelser. I kan eventuelt planlægge jeres egen lille pubcrawl, hvor i udforsker alt, hvad Odense har at byde på.

Udforsk kulturmaskinens muligheder

fotocredit kulturmaskinen.com

Kulturmaskinen i Odense tilbyder mulighed for en masse oplevelser og kurser. De har blandt andet et lerværksted, hvor du kan eksperimentere med, hvordan man laver potter af ler. Dertil har de en masse festivaller, som du og din familie kan tage til i sommerferien på trods af en coronaramt verden.

Benyt Odenses dejlige parker og områder

Sidst men ikke mindst kan du benytte alle Odenses områder, hvor du kan sætte dig ned og slappe af sammen med dine venner. Her er der steder, som mosen og kongens have, hvor man kan nyde en øl eller tage en picnickurv med. Derudover tilbyder Odense havn også hyggelige stunder, hvor du kan spiller volleyball og gå en tur med en is i hånden.

God sommer i Odense.

MitOdense – det, der samler os