fbpx

Odenseanske Aksel dropper X Faktor inden finalerne

Nu fik vi endelig nyheden om at X Factor ville vender tilbage fredag 15. maj. Men desværre bliver det uden Ankerstjernes gruppe ’Magnus og Aksel’. I en pressemeddelelse oplyser TV 2, at gruppen selv har valgt at forlade programmet.

Odenseanske Aksel Skjoldaa Kempf står foran en studentereksamen og kan ikke gennemføre begge på en gang.

Jeg ville ønske, jeg kunne fortsætte i ‘X Factor’ og samtidig tage min eksamen, så det har virkelig været en svær beslutning. Men det kan ikke lade sig gøre at gennemføre begge ting samtidig, så jeg må vælge at gøre det færdigt, som jeg har knoklet med i tre år

Aksel Skjoldaa Kempf

Magnus og Aksel var fra start blandt favoritterne til årets sejr. For begge har X Factor været en drøm at deltage i og har givet mere end de turde drømme om – blandt andet end super stærkt venskab. De er begge kede af at forlade X Factor og takker for opbakningen og den overvældende kærlighed fra hele Danmark gennem forløbet.

Vi håber at se dig på scenerne i det fynske musik miljø, Aksel.

På grund af coronakrisen bliver afslutningen på X Factor anderledes i år. De fem tilbageværende deltagere er tilbage på scenen 15. maj til et liveshow, hvor temaet er sange fra musikfilm.

Ugen efter vil der blive sendt hele to ‘X Factor’-liveshows på en weekend. Finalen i årets sæson vil nemlig blive afholdt over to dage, fredag 22. og lørdag 23. maj.

Om fredagen skal de tilbageværende deltagere på scenen to gange. De skal optræde med en sang, deres dommer har valgt til dem, og synge en duet med en gæstesolist.

På den anden finaleaften skal tre deltagere synge deres vindersange, hvorefter vinderen af årets sæson skal findes.

MitOdense – det, der samler os