fbpx

Record Store Day er dagen, hvor der udgives en masse vinyler trykt i begrænset antal, som kun vil være tilgængelige i fysiske butikker

Moby Disc er vært for årets største vinyldag lørdag den 18. april. Her samler alle uafhængige pladebutikker verden over, for at fejre en masse nye udgivelser på vinyl. Og det er altså vinyler, der kun kan fås i uafhængige fysiske butikker som Moby Disc.

Der er allerede nu masser af spændende udgivelser og der kommer løbende flere til. Her er et lille udpluk af listen:

  • Biffy Clyro Moderns Limited 1 x 42g 7″ White vinyl single
  • The Cure Bloodflowers (Picture Disc) 2LP
  • Motörhead Ace of Spades / Dirty Love RSD 7″
  • Fatboy Slim Sunset (Bird of Prey) RSD 12″ Maxi Single
  • David Bowie ChangesNowBowie Limited 1 x 180g 12″ Black vinyl album.

Med alle de unikke udgivelser, vil også danne en stor kø. Her har Moby Disc udviklet et fair køsystem, der gør det nemt for alle og gør at man ikke skal kæmpe for udgivelserne. Man kan sikre sig nogle af udgivelserne, ved at udfylde en liste, mens man står i køen.

Det bliver en super spændende dag i musikkens tegn og hos Moby Disc bydes der på hundredevis af limited vinyludgivelser. Der er noget for alle slags øre. Udover masser af gode tilbud, så vil der også være gratis morgenbrød og kaffe til de fremmødte. Og i løbet af dagen vil der være instore koncerter, som er ganske gratis. Til musikken følger også gratis øl/vand, så kom ind til en festlig stemning.

Det er først til mølle på dagen

Vinylerne er trykt i så begrænset antal, at de er udsolgt på dagen, hvorfor folk ofte stiller sig i kø i forvejen for at sikre sig udgivelserne. Det betyder også at det på ingen måde er muligt at reservere nogle udgivelser. Der udgives en masse vinyler trykt i begrænset antal som kun vil være tilgængelige i fysiske butikker.

Moby Disc er medlem af foreningen MitOdense. Se listen med medlemmer her

MitOdense – det, der samler os