fbpx

De skulle bygge risbåde, sejle over til Vigelsø med alt deres madlavnings- og sovegrej. Når de var kommet over til øen, skulle de bygge bivuakker, lave samarbejdsøvelser, lave mad over bål og hygge sammen om aftenen.

Det var nye og gamle elever fra Åløkkeskolen og Vestre Skole, der skulle starte sammen i 7. klasse. Åløkkeskolen går kun til 6. klasse – derefter fortsætter eleverne på Vestre Skole. Derfor er der god grund til at lave fælles aktiviteter, der får de ”nye” og de ”gamle” elever til at danne et nyt fællesskab.

I sidste uge tog de 67 nye elever, der lige var startet i 7. klasse på Vestre Skole, på ryste-sammen-tur. Eleverne skulle cykel til Klintebjerg Havn, og klar kl. 9.30.

De 67 elever skulle afsted sammen, men på turen blev de delt op i grupper af 4 personer. De havde to turledere med fra UngOdense, som guidede eleverne undervejs.

I grupper skulle eleverne bygge risbåde, sejle over til Vigelsø med alt deres madlavnings- og sovegrej. Når de var kommet over til øen, skulle de bygge bivuakker, lave samarbejdsøvelser, lave mad over bål og hygge sammen om aftenen. De overnattede i bivuakker. Næste dag skulle de pakke sammen og sejle hjem i deres risbåde i løbet af formiddagen.

Vestre Skoles rystesammen-overlevelsestur virker super godt for eleverne, da de lærer hinanden at kende på lige fod. Og med de gode områder, der ligger lige i udkanten af Odense, så er der rigtige gode betingelser for en god oplevelse.

MitOdense – det, der samler os