fbpx

H.C. Andersen Paraden er en fast sommertradition i Odense – og denne sommer bliver ingen undtagelse

Opstillingen af slottet i Eventyrhaven begynder i uge 24, og dermed kan alle glæde sig til at opleve “24 eventyr på 24 minutter”. Publikum skal dog sidde med større afstand end normalt.

Men det bliver muligt endnu engang at opleve hjertevarmen, stemningen og hyggen ved “24 eventyr på 24 minutter”, når forfatteren selv – i skikkelse af Torben Iversen – og de mange dygtige børn vækker eventyrene til live.

Kulturoplevelser binder os sammen, og vi bliver klogere på os selv og hinanden. Det gælder i allerhøjeste grad også for H.C. Andersens fortællinger. H.C. Andersen Paraden fortsætter dermed sin 33 års lange tradition med forestillinger og parader gennem byen – næsten – som normalt.

Kulturen giver smil på læben og indhold i livet. Det er det gode liv. Det er noget, vi glæder os over – og til. Den seneste tid har været fyldt med aflysninger, men heldigvis kan vi se, at kulturens tilbud langsomt, men sikkert, vender tilbage til os. Vi kan glæde os igen. I Odense er H.C. Andersen Paraden en del af sommeren, og for mange familier er paraden en fast tradition, som de nu kan se frem til. Forhåbentlig vil der også komme mange besøgende fra resten af Danmark, som får lejlighed til at opleve de fantastiske børn og de vidunderlige eventyr.

Jane Jegind, by- og kulturrådmand.

Opstillingen af Eventyrslottet begynder i uge 24. H.C. Andersen Paraden har forestillinger fra 27. juni til 8. august – mandag til lørdag kl. 11 og 13. Derudover er der optakt på Flakhaven (Ællingen og Svanen) mandag til fredag kl. 12.45, ligesom der er parade gennem City-gågaderne lørdag kl. 12.30.

MitOdense – det, der samler os