fbpx

Hos Restaurant Næsbyhoved Skov afholder de 120 års fødselsdag søndag d. 1. marts. Og du er inviteret til åbent hus.

Men først, så lad os lige grave lidt i fortiden. Kom med på en historisk rejse – vi begynder omkring år 1900.

I 1896 overtog ølkusk Jørgen Madsen det lille traktørsted Fuglsanghuset i Næsbyhoved Skov. Her fik han stor succes og opførte i 1900 et større traktørsted, kaldet Ny Fuglsang.
Det blev starten på Restaurant Næsbyhoved Skov. Stedet har gennem fire generationer været i familien Madsens eje. Fælles for alle generationerne har været Næsbyhoved Skov, som værende et populært mødested for fest, dans og spisning.

Vidste du at Næsbyhoved Skov ligger kun 200 meter fra en gammel slotsbanke, hvor der i middelalderen lå Næsbyhoved Slot, indtil Odenses borgere nedbrændte det under grevens fejde i 1534?

Og vidste du, at selveste Gøg og Gokke besøgte Restaurant Næsbyhoved Skov i 1947?

Nogle af de mest prominente gæster på Restaurant Næsbyhoved Skov var nok filmskuespillerne Gøg og Gokke, der kom forbi i 1947 og fik Fyns Reklameforenings diplom (Fyens Stiftstidendes pressefotografer, Stadsarkivet).

Næbyhoved Skov har nu en ny forpagter. Morten Hansen blev i december 2013 ny restauratør i huset med fuld respekt for husets mere end 100-årige historie.

Og på søndag den 1. marts mellem kl. 10.30 – 14.00 er du altså inviteret til 120 års fødselsdag.

Dagen byder på et hus fyldt med spændende udstillinger, lækkerier. Der er sammensat et spændende program igennem dagen, så der er noget for enhver smag. Derudover er et udvalg af virksomheder inviteret til at udstille deres spændende produkter. Ligeledes vil der være mulighed for at se lokalerne i huset.

MitOdense – det, der samler os